tirsdag 8. februar 2011

Endelig er valpene kommet ut av mamma Ariels mage.


Endelig er Ariels drektighet over og ut i lyset kom det ikke mindre enn 6 store flotte livskraftige valper. Ariel som er verdens mildeste og roligste tibbefrøken var helt fantastisk da den store begivenheten fant sted og stua vår ble omgjort til fødestue. Som jordmor hadde vi "farmor" Ann Helen, og vi er henne evig takknemlig for at hun ville komme til oss å ønske de 6 små velkommen til verden. Fødselen gikk fint første valpen ble født kl 21, og sistemann kom kl 23.45 så dette var en relativt kjapp fødsel med tanke på hvor mange som skulle ut.
Så langt går alt på skinner, men man vet jo hvor fort det kan snu... Ariel har mat nok til alle sine skjønne små og hun steller barna sine så godt, så det er ro og harmoni i valpekassen. Da kan man vel neppe be om noe mere og livet som oppdretter er ganske uproblematiskt. Jeg har så langt vært kjempe heldig!!! Og bedre avelstispe skal man lete lenge etter!!!

2 kommentarer:

 1. Ariel er bare fantastisk, ja!!! Igjen gratulere med flott kull. Blir koselig å følge med videre. Kos dere masse, men det VET æ jo ;))

  SvarSlett
 2. Mange gratulasjoner til et stort flott kull .
  Ja 6 valper på under 3 timer er urolig bra , Slik har min Kiril vært og , hun ha jo hver gang fått 5 og 6 valper .
  Håper den gode mor spiser veldig bra :) det er jo mange munner og mette .
  Jeg holdt på å miste ei tispe når valper var 3 uker pga kalkmangel ( melkefeber ) så jeg er så "hekta " på dette med mye og nringsrik mat + rikelig havresupe :)Den gang var det ei papillontispe :) Ønsker deg masse lykke til i de kommende 8 uker nå

  SvarSlett