torsdag 30. juli 2009

Stressende dager...


Det er en stund siden jeg oppdaterte bloggen nå, men nå er der så mye som skjer at jeg må få inn noen ord om det her.16 juli fikk Som sagt Ariel løpetiden sin.... den hadde vi ventet på en stund vi hadde jo planer om parring mellom henne og Marco. Dagene gikk og Marco viste ikke noe merkbart mer innteresse for kjæresten sin. Matmor begynte å bli litt bekymret for at den planlagte parringen aldri ville bli noe av...... men så skjedde det, 11 dagen kom og tøtta begynte flørten med frieren sin. Halen ble pent lagt til siden og Gutten var ikke tung og be.... men fikk de det til.... NEI!! Vi kjørte ut til Vivian på ørsnes, i idylliske omgivelser skulle det skje for første gang.. men ikke pokker om kjæresteparet fikk noe stort til...Det sto ikke på innsatsen men heller på erfaringen. Dag 12 kom og forsøkene ble gjenopptatt men nei ingen suksess i dag heller. Etter mange telefoner med gode råd og flere misslykkede forsøk søkte jeg hjelp hos Ann Helen som har Lo-fot tibben kennel... jeg puttet hundene i bilen og kjørte til Ballstad... 15-20 min etter ankomsten dit sa det PANG..en liten dråpe med shock wawes ekstra strong hold hårgele og en erfaren oppdretters magiske hender satt de fast HURRA!!!! Ingen av oss hadde klokke tilgjengelig men vi anslo at de hang i over 15 min.. første runde i boks!! Lykkelig kjørte jeg hjem med 2 fornøyde og slitene voffser i baksetet..... dagen etter forsøkte jeg og min mann oss her hjemme... å nå hadde casanovaen fått teket på det.. pang der kom heng nr 2, 13 min langt denne gangen.. 3 og siste heng fikk vi på dag 15 dette varte i 16 min.. nå er det bare og vente i spenning på om dette har gitt resultater.


I går 29 juli fikk vi besøk fra selveste Sverige Gunvor og Sigurd som har Bergrabben kennel kom på kaffebesøk på vei til lofotutstillinga som skal være nå i helga.. Valpene Hanna og Ailo var også med.. og det var 3 lykkelige valper som fant tonen her i stua hos oss... såå nydelige alle 3.. Gunvor hadde med puter som hun har sydd til burene.. jeg måtte jo kjøpe en til hvert bur.. kjempeflotte var de..


Nå gleder vi oss til helgas store begivenhet Lofotutstillinga vi får besøk av Hanne Knutsen og mango`s guttene hennes dette gleder vi oss masse til. Baileys treffer igjen oppdretteren sin Ann Karin og vi får treffe Bente Lund og hennes nydelige tibber... vi gleder oss til å treffe både kjente og ukjente og krysser fingrene for att været som er meldt i helga slår til... Da får alle se vårt vakre paradis i nydelig sommervær.... finnes ikke vakrere sted på denne jord!!! Jeg og mine kjære tibbetroll ønsker alle ekvipasjene lykke til og gleder oss stort!!! Sees på Leknes på lørdagen :)))))))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar