tirsdag 16. juni 2009

rare greier

Jeg ser at datoen for innlegget jeg skrev før jeg fikk ungene avgårde er feil dato på... og klokkeslettet er riv ruskende galt det også. Hvorfor er det feil tro?? Ja ja jeg får forske på det etterpå.
Nå er det ikke mange dagene igjen til vi skal i ringen igjen :)) Først skal vi til Leknes på øyenlysning og kneledds test i morgen og fredag bærer det avgårde til Bodø og dobbelutstillingen der.
Vi var på siste ringtrening på mandag, jeg er så lykkelig for fremgangen til Marco han gikk sååååå flott!! Han hadde bare ett bitte lite stopp men kom etter ett ørlite nøgg i båndet (se video)

Det er så fantastisk deilig å se fremgangen han har hatt... fra å sette rompa ned og ikke gå ett skritt og til dette.

Lille Baileys går som om hun er født til utstilling. litt ivrig men hva annet kan man vente av ett lite knøtt på 12 uker :))

Hun skal få prøve seg på sitt første valpeshow på Lofotutstillinga i august. det blir gøy!!

Ariel går som en klokke hun åsså, men nå har hun jo faktisk vært på 3 utstillinger så hun har jo fått litt erfaring i dette utstillingslivet ;)) Hun er så vakker min Ariel og så inderlig god. For tiden er hun veldig avrøyta, men det er det vel mange hunder som er i disse tider.

jeg må vel få gjort unna litt husarbeid før det blir helg og far skal få stelle hjemme alene. det blir deilig med en helg bare med hundene... da tror jeg dere skal få ligge i senga sammen med meg alle 3 ;))))))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar