torsdag 3. september 2009

En liten svangerskapskontroll :)

Man blir bra tussete når man skal bli "bestemor" jeg synes Ariel har spist så dårlig den siste uka og har merket at hun har tapt seg i seg selv.. derfor bar det i vei til vetrinæren i dag.
Hun er nå på dag 37 i svangerskapet sitt og magen vokser i en veldig fart. Vekta viste 6800 g i dag. hun veide 6500 g da han ble parret, så gikk hun ned til 6350 så hun har jo lagt på seg 450 g etter det. Vetrinæren har i allefall konstatert at alt er som det skal være..PHUUU heldigvis!!
Hun drikker i allefall godt og spiser godt vist mor håndmater med kylling eller kalkunfilet hehe så mulig hun bare er litt "bortskjemt" i matveiene... når vi kom hjem etter vetrinær besøket spiste hun en hel skål med vompølse og tørrfor... så det er lys i tunnelen ;)) I morra bærer det avsted til Ballangen og Rallarutstillingen... jeg har en litt skrekk blandet fryd i magen. Dette er første innendørs utstilling for Marco, han viser masse fremgang etter siste utstilling på Leknes så jeg har forventninger og håp om at det skal gå veldig bra, men det er jo helt opp til dommeren. Vi skal gå inn i ringen med hodet hevet begge 2 og gjøre vårt beste, så er resten opp til dommeren :) Dommeren er svensk og heter Moa Persson det blir spennende i allefall.

1 kommentar:

  1. Ha no all verdens lykke med deg i Ballangen. Det går bra med Ariel også... skal du se.

    SvarSlett